Retourneren en restitutie

Mocht u uiteindelijk toch afzien van de bestelling, dan kunt u deze binnen veertien dagen naar ons terugsturen. U dient dit vooraf aan te kondigen bij onze klantenservice en onze instructies op te volgen. (Wij hanteren de wettelijke zichttermijn voor webwinkels van 14 werkdagen, ingaande op de dag van ontvangst van de goederen). U kunt gebruik maken van het retourformulier dat u hier kunt downloaden (en zelf uitprinten).
Het ongebruikte product gaarne – indien mogelijk – in originele verpakking terugzenden. Geactiveerde of gebruikte glowsticks kunnen niet worden retour gezonden.
(Zie ook onze algemene voorwaarden).
De verzending naar ons retour is voor uw rekening en risico, verpakt u de producten degelijk.

(Terug)betaling

De verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.
Zodra u uw retour heeft aangemeld en wij het pakket hebben ontvangen of u heeft aangetoond dat het terug gestuurd is, storten we het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening waarmee u heeft betaald. Tenzij u instemt met een andere betaalmethode. 
Mocht u voor de levering aan u een express service hebben gekozen dan vergoeden we maximaal de standaard verzendkosten.

Bestelling retour sturen

Voeg de volgende informatie toe aan uw pakket Uw naam, retouradres, telefoonnummer en e-mailadres Een ingetypte korte beschrijving van het probleem of de services waarvoor u een aanvraag indient Een kopie van het aankoopbewijs dateert van 14 dagen na ontvangst van het product.

Glowmania

ST.Hubertusstraat 7
5701 TC Helmond
info@glowmania.nl
+31 (0)6-54658425

KvK: 17150915,
BTW NL166074664B01 

Retourformulier downloaden

Glowmania