Glowsticks kopen premium blauw 100st OUTLET

9.95 Incl. B.T.W

Goedkoop premium glowsticks kopen? Ja dat kan. We hebben geregeld dat een verpakking beschadigd of dat de sticks wat ouder zijn dan onze standaard eisen. Kijk daarom geregeld bij onze outlet glow afdeling om op deze manier voordelig glow in the dark sticks te kopen.

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Let op, Dit betreft een outlet artikel de verpakking kan beschadigd zijn of de glow sticks branden niet zo fel.

De Glow Armbanden zijn heel makkelijk om te zetten in lichtgevende armbanden. In zijn oorspronkelijke vorm zijn de armbanden ca. 20 cm lang en hebben een diameter van 0,5 cm. Met de bijgeleverde verbindingsstukken steekt u de uiteinden aan elkaar en klaar is de armband.

Glow stick armbanden zijn leuk om te dragen voor glow in the dark feesten. De armbanden kunnen elkaar gekoppeld worden met diverse kleuren of met 1 kleur, door het koppelen van de armbanden kun je ze dragen als kettingen, enkelbanden  armbanden. Samen met je vrienden kun je het feest echt op te vrolijken!  200 mm glow-armbanden zijn geweldig om bij de hand te hebben voor elk avondevenement of sport! Houd uw gasten langer op uw evenement, of houd uw teamgenoten bij elkaar in uw nachtsportteam. Het plezier houdt nooit op, en de eindeloze decoratie-ideeën stoppen ook niet.  Als je een heleboel kleurrijke, gloeiende armbanden bij de hand hebt!

U Ontvangt:

  • 100 Glow Armbanden (Blauw)
  • 100 Verbindingsstukken
  • 2 Sterverbindingsstukken voor Bloemen, Ballen etc.
Instructies:

Buig de glow stick van de 200 mm glowarmband net genoeg om de interne glowampullen te breken. Schud om te mengen en de gloed begint! . Glow Stick armbanden zijn waterdicht en niet-warmte afgevend, zijn veilig en heel leuk voor iedereen!

Na activering (knik) gloeien de Glow Armbanden ca. 8 uur.

Gebruik de praktische koker van 100 Glow armbanden voor aanvulling van andere Glowproducten zoals:
Glow Brillen, Glow Diademen, Meer ideeën voor een geweldig feest plezier vindt u in onze blog. 

Glowsticks kopen| breeklichten kopen| glow in the dark sticks


Gewicht 0.63 kg