glowsticks | glowarmbanden mix 100 stuks

9.45 Incl. B.T.W

Verwachte levertijd 1-3 werkdagen

Licht op zoals u het wilt! Wil je je feestpartijen opfleuren en iets hebben dat niemand anders heeft? Dan zijn de glowsticks precies wat u zoekt. Dus je kunt met je eigen creaties komen: een lichtgevende armband, een lichtgevende hals ketting, een lichtgevende bal? Hier krijg je 100 glowsticks!

Beschikbaarheid: 17 op voorraad

Glow in te dark armbanden de meest gebruikte glowsticks op feesten.

Wil je een glow in the dark feestje geven en iets hebben dat niemand anders heeft? Dan zijn de arm glow sticks echt iets voor jou. Dus je kunt al je eigen creaties bedenken: een glanzende armband, een heldere kraag, een lichtgevende bal? Licht op zoals je wilt!

Draag deze fel gloeiende glow sticks armband om je pols of rijg ze aan elkaar voor indrukwekkende gloeiende decoraties en maak er een glow in the dark feest van.

Deze 200 mm lange Glow sticks armbanden in bulk verpakking. Je krijgt 100 glow sticks armbanden in een mix van de meest populaire kleuren: Blauw, Rood, Oranje, Roze en Geel. Draag deze fel gloeiende armband om je pols of rijg ze aan elkaar voor indrukwekkende gloeiende decoraties en verlicht het feest echt! Onze 200mm Glow sticks armbanden zijn enorme verkopers voor fondsenwerving op schoolfeesten, kinderdisco’s, concerten, themaparken, beurzen en speciale evenementen.

Elk pakket bevat:


instructies:

Buig de gloeiarmband net genoeg om de interne capsule te kraken. Schud om te mixen en start de geweldige gloed reactie Sluit de plastic connector aan op het ene uiteinde van de gloeiband en bevestig het aan het andere uiteinde.

Gebruik de praktische koker van 100 Glow armbanden voor aanvulling van andere Glowprodukten zoals:
Glow Brillen, Glow Diademen, of Glow Ballen. Meer ideeën voor een geweldig feest plezier vindt u bij de thema’s Kinderen en Partij & Feest.
Gewicht 0.63 kg

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
I.
Moooi

Doen het super goed,kleuren zijn ook duidelijk.

M
M.S.
Geweldige service!

Doordat ik zelf een typefout had gemaakt bij het invullen van mijn postcode, werd mijn bestelling retour gezonden naar de winkel. Ik mocht kiezen of ik de bestelling alsnog wilde hebben of liever mijn geld terug. Ik wilde het artikel nog
wel graag hebben en toen werd het zonder bijbetaling opnieuw naar mij verstuurd. Grote klasse, geweldige service!

B
B.

We hebben een heel leuk corona proof 10e verjaardag gevierd met een glow in the dark zoektocht.

Andere suggesties…