1000 glow sticks voordeel verpakking

79.00 Incl. B.T.W

Verwachte levertijd 3-5 werkdagen

1000 Glow sticks mix. Inclusief standaard connectoren voor armbanden.

8 op voorraad

Deze Bulk verpakking bevat 1000 glowsticks Armbanden speciaal voor groothandels in 6 verschillende kleuren: Rood, Blauw, Geel, Groen, Oranje en Roze. Deze armbanden worden ook weleens genoemd als glow in the dark bandjes, Lichtgevende bandjes of breekstaafjes. Dit zijn de meestverkochte glow sticks en de meest gebruikte op feesten en evenementen.

De Glow Armbanden zijn heel makkelijk om te zetten in lichtgevend armbanden. In zijn oorspronkelijke vorm zijn de armbanden ca. 20 cm lang en hebben een diameter van 0,5 cm. Met de bijgeleverde verbindingsstukken steekt u de uiteinden aan elkaar en klaar is de armband.

Of u gebruikt twee Glow Armbanden voor een Halsketting. De koker bevat 2 stervormige verbindingsstukken waarmee u eenvoudig een lichtgevende bloem, bal of andere vormen kunt creeëren.

Probeer het! U zult zien hoeveel plezier en creatieve ideeën uw gasten met de glow armbanden zullen hebben.

U Ontvangt:

  • 1000 Glow Armbanden in 6 kleuren: Rood, Blauw, Geel, Groen, Oranje en Roze. (verpakt in kokers van 100 stuks)
  • 1000 Verbindingsstukken
  • 20 Sterverbindingsstukken voor Bloemen, Ballen etc.

Na activering (knik) gloeien de Glow Armbanden ca. 8 uur.

 

Hoe te gebruiken
1. Haal de Glow-armband uit de kartonnen koker en buig hem helemaal door zodat de binnenste glazen flacon (s) breken en dat de twee chemicaliën in de armband met elkaar beginnen te mengen.
2. Breng een connector aan op een uiteinde van de glow armband.
3. Wikkel de armband om je pols en steek het andere uiteinde in de connector zodat het een armband wordt.

Gebruik de praktische koker van 100 Glow armbanden voor aanvulling van andere Glowproducten zoals:
Glow Brillen, Glow Diademen, of Glow Ballen. Meer ideeën voor een geweldig feest plezier vindt u bij de thema’s Kinderen en Partij & Feest.

Product keuring glowsticks

Glow sticks kun je op veel verschillende plaatsen kopen, dat komt omdat deze breaklights ontzettend populair zijn en een toegevoegde waarde vormen voor ieder type event! Wij onderscheiden ons echter door de kwaliteit van de glow sticks en hebben op de glowsticks een productkeuring zitten. Onze leverancier laat de producten keuren door De Hermes Hansecontrol Group in Duitsland. Wilt u meer weten over de keuring van de glow artikelen?

Klik dan hier voor meer informatie.

Gewicht 6.3 kg