Glow in the Dark Body Paint Giftset

15.99 Incl. B.T.W

Verwachte levertijd 3-5 werkdagen

Alles wat je nodig hebt zit in een handig pakket. De kleuren zijn sneldrogend, duurzaam en gemakkelijk af te wassen met zeep en water, wat betekent dat je de perfecte glow in the dark look kunt creëren en er de volgende dag nog steeds respectabel uit kunt zien.

Uitverkocht

Artikelnummer: GS08 Categorie: Tags: , ,

De PaintGlow Glow in the Dark Paint Kit is een fantastische verzameling van onze allerbeste Glow in the Dark-kleuren met veel extra’s.
Alles wat je nodig hebt zit in een handige verpakking. De kleuren zijn sneldrogend, duurzaam en gemakkelijk af te wassen met zeep en water, wat betekent dat je de perfecte glow in the dark look kunt creëren en er de volgende dag nog steeds respectabel uit kunt zien.

De Glow in the Dark-kleuren zijn neonkleuren onder normaal licht zichtbaar.
Maakt u gebruik van UV / Blacklight dan komen de kleuren nog meer tot zijn recht deze lichten dan helemaal op.

U ontvangt:

  • 6x 13 ml Glow in the Dark gezichts- en lichaamskleuren 13 ml ( in de kleuren neon kleuren: geel, groen, blauw, roze en oranje en 1 transparant die groen oplicht )
  • Penseel
  • sponsje
  • UV-licht
  • geïntegreerd mengpalet
  • Handleiding

Deze set bestaat uit 6 prachtige kleuren, 5 van deze kleuren zijn heldere neon kleuren: geel, groen, blauw, roze en oranje en 1 transparant die groen oplicht en uiterst populair is voor Halloween schmink. Alle kleuren lichten op in het donker, ook zonder UV/blacklight. Wanneer je op een feest bent en de blacklights en andere lampen gaan uit, blijft de bodypaint een paar minuten licht geven

 

Gebruiksaanwijzing:

Breng de verf op het gezicht en/of lichaam aan en laat deze opdrogen. Voor een meer intens gloeiend effect twee lagen toepassen. Even in licht laten opladen en vervolgens zal de aangebrachte Face & Bodypaint in het donker tijdelijk licht geven.

LET OP! HET GLOW IN THE DARK EFFECT IS KORT EN NIET SUPER FEL. VOOR EEN REDELIJK EFFECT MOET HET ECHT AARDE DONKER ZIJN. IS ER IETS VAN LICHT IN DE RUIMTE DAN ZAL HET NIET WERKEN. HOE STERKER HET LICHT VOORAF, HOE HELDERDER EN LANGER DE GLOED. BIJ GEBRUIK VAN BLACKLIGHT LICHTEN DE KLEUREN WEL FEL OP.

Verwijderen:
Je kan de Special FX Neon Paint het beste verwijderen met water en zeep. Sommige kleuren laten een waas achter op de huid, deze kan je verwijderen met bijvoorbeeld een reinigende lotion.

Veiligheidsinformatie:
Kleursporen kunnen tijdelijk aanwezig blijven na het wassen. Oogcontact vermijden. Niet gebruiken bij kinderen.

Safety data: GS08 – Glow in the Dark Body Paint Giftset MSDS

Gewicht 0.17 kg
Glowmania