GlowSticks inzamelactie kraam

Maak een glow-product (inzamel)kraam tijdens een nachtelijk evenement zoals een schoolbal of disco, feest, markt, films en kerstliederen en de glowsticks of knipperende LED-lampen zullen zichzelf praktisch verkopen.
 Glowsticks zijn impulsaankopen: activeer een paar glowsticks en loop de menigte in met de lichtgevende glowsticks en je hebt kopers. Maak uw prijs niet te hoog (een heel bedrag dat uw kosten dekt en winst maakt) en kopers zullen blij zijn om afstand te doen van losse wisselgeld.


Glow-producten verkopen zichzelf, maar hebben de juiste omgeving nodig.

Ze zullen 'zoals cupcakes' niet op klaarlichte dag verkopen.

Ze worden als je de glow product inzamelactie of kraam combineert als een nevenactiviteit bij een evenement zoals een disco-avond of nachtfeest gezien.